Over het wel en wee van mijn creatieve handelingen in De Knooischuur. De Knooischuur zelf is een tot hobbyruimte verbouwde schuur.

zondag 31 augustus 2014

Kaarten maken of Paard rijden.


Als eerste wil ik al mijn volgers welkom heten, ik geloof dat ik dat nog nooit gedaan had. Inmiddels zijn jullie met zestien en ik vind het erg leuk.



De bovenstaande foto is een van mijn kerstkaarten die ik jaar aan het maken ben. Ik stuur al heel wat jaartjes geen kaarten meer en al helemaal geen zelf gemaakte kerst kaarten. Ik vind het zo ongelooflijk duur worden om een kaart te sturen laat staan als je er 50 of zestig verstuurd. Ook dit jaar was ik eigenlijk niet van plan om kaarten te sturen tot mijn man vroeg of ik zelf kaarten wilde maken omdat hij dat leuk vind.Nu is hij uiteraard mijn grootste fan en zeker ook menigmaal een lieve sponsor voor mijn soms toch wel prijzige hobby. Als ik me dan weer eens schuldig voel als ik iets graag wil kopen zegt hij steevast : een hobby mag geld kosten en paardrijden kost ook veel geld. Niet dat ik aan paardrijden zou willen doen hoor, het arme beest zou door zijn benen zakken als ik erop zat. Dus toen hij dat vroeg van de kaarten ben ik maar overstag gegaan. De bovenstaande foto is een van de kaarten die ik klaar heb. Ik ben helemaal verliefd op die reetjes van Noor Design, ik vind ze toch zo schattig. Eigenlijk hebben ze bij dit plaatje niets te zoeken, er is geen boom te vinden maar ik vind ze zo leuk dat ik ze er gewoon bij op geplakt heb. Ook het ijskristal komt van Noor Design. Het is nog lang geen kerst maar het is wel fijn om zo vroeg te beginnen omdat er nu niet zo'n druk achter zit. Ik ga dus nog even rustig door met de kerstkaarten.

Tot later, lieve groet Mirjam.

12 opmerkingen:

  1. Je deed zo'n lief oproepje op faceboek en ik zag dat je pas 16 volgers had. dat ik me ook maar aanmeldde bij je. Je bent ook bij mij van harte welkom. gr leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een lieve man. Geniet van jouw hobby.
    Deze kaart ziet er mooi verzorgd uit. Groetjes Anneke.
    www.annekescardart.nlogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat is een hele mooie kaart geworden Mirjam.
    Liefs, Melanie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtig kaartje Mirjam! En haha, mijn dochter rijdt paard dus ik dacht eerst, hé, rijdt Mirjam ook ? LOL Lieve groetjes Erna

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hallo mirjam ik zag net jouw mail dat je een ebosmachine te koop hebt is die ook voor snijden bvan mallen mijn naam is marga willemsen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. hoi mirjam ik weet niet hoe ik met je in contact kom over die embosmachine op 13 september van de Facebook mail

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Marga , wil je me even een email sturen , ik ben je gegevens kwijt. Het gaat om de joy machine

      Verwijderen
  7. Hi Mirjam.
    Wat een mooie kerstkaart. Als ik een kerstkaart post dan staat er altijd aan welke challenges ik met die kaart mee doe.
    Als je daar op klikt krijg je hun site, en dan kan je ook meedoen. Het is een stimulans om ieere week een kerstkaart of vaker te maken. Geen stress in december dus.
    Het is een erg mooie.
    gr leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Als je meer volgers wilt, zou ik je aanraden dat gedoe onderaan weg te klikken. De meesten hebben daar een hekel aan, omdat bloggen toch al veel tijd kost.
    gr leny w

    BeantwoordenVerwijderen