Over het wel en wee van mijn creatieve handelingen in De Knooischuur. De Knooischuur zelf is een tot hobbyruimte verbouwde schuur.

dinsdag 10 juni 2014

Voor mijn zusAfgelopen weekend deed de dochter van mijn broer eerste communie. Zij wonen in Zuid Limburg en dat is nogal een stukje rijden vanaf Nijverdal. Omdat dit op zondag was en het maandag tweede pinksterdag was dacht ik de hobbytijd van de zondag maar op maandag te doen. Helaas viel me dat een beetje tegen want hoewel ik me zeer op die hobbytijd had verheugd kwam er niet veel uit mijn handen. Ik ben een beetje gaan oefenen in maskeren en met mijn panpastels. Het resultaat zie je hier boven. Nadat ik vijf keer overnieuw ben begonnen was dit het eindresultaat.inmiddels heb ik al een leuke voorraad panpastel. Het is zo makkelijk om even langs Leuke Stempels te fietsen. Maar ondanks alle kleurtjes zie ik er van alles aan maar ik heb hem vandaag toch maar op een kaart geplakt. Ik heb bij de vorige kaart op Facebook gezegd dat de kaart al verstuurd was en gearriveerd bij de ontvanger. Mijn zus was een van de mensen die tegen me zei, ik dacht dat hij naar mij zou komen die kaart. Lieve zus ik weet niet of je mijn blog volgt maar deze is voor jou, hij gaat morgen op de bus.

Tot later, lieve groet Mirjam

1 opmerking:

  1. Ik vind 'm toch wel heel mooi hoor Mirjam. Misschien eens proberen om niet alleen met zwart te stempelen...de borderrand had je misschien ook met versamark kunnen stempelen en dan kleuren. Maar misschien had je dat in 1 van de eerste vijf keren al geprobeerd...LOL ;-) Soms kun je ook te kritisch op je eigen werk zijn, de ontvangster(in dit geval je zus) zal de kaart ook prachtig vinden!

    BeantwoordenVerwijderen