Over het wel en wee van mijn creatieve handelingen in De Knooischuur. De Knooischuur zelf is een tot hobbyruimte verbouwde schuur.

zondag 17 augustus 2014

Shape Art

Dutch Doobadoo heet plastic mallen waarmee heel voordelig een mooie lay-out kan maken van een kaart. Je tekent de vorm na en knipt deze vervolgens uit. Door verschillende lagen op elkaar te plakken heb je al snel een mooie kaart gemaakt. Aangezien ik niet netjes kan knippen dacht ik dat is niets voor mij. Ik zag echter zo veel mooie vormen voorbij komen dat ik toch twee vormen gekocht heb. Voor 4,95 euro kan ik mer er geen buil aan vallen dacht ik. Vandaag heb ik de vierkante vorm gebruikt en deze kaart gemaakt:
De vlinder is een stempel van studio light. Door zijn grote vorm komt hij op deze kaart volgens mij goed tot zijn recht. Ik heb hem ingekleurd met spectrum noir markers en met de turkoois serie. Ik vind die kleuren prachtig. Ik heb ze bij Leuke Stempels gekocht.

De laatste jaren zijn er zoveel mooie en nieuwe technieken bij gekomen om kaarten te maken dat ik merk dat ik niet maar een stijl heb. Ik gebruik alles door elkaar en dat houd voor mij het maken van kaarten gevarieerd.

Tot later, lieve groet Mirjam.

2 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kaart, ik vind de kleurtjes ook erg mooi!!

  Groetjes Giny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb gelijk even rondgekeken en heb prachtige dingen gezien!!
  Ben gelijk je volger geworden!!

  Groetjes Giny

  BeantwoordenVerwijderen