Over het wel en wee van mijn creatieve handelingen in De Knooischuur. De Knooischuur zelf is een tot hobbyruimte verbouwde schuur.

zondag 7 juni 2015

Great things

Zoals alles in het leven veranderd , merk ik dat je smaak en voorkeur voor kaarten, stempeltechnieken en alles wat daar bij hoort veranderd. Dat er steeds meer en nieuwe dingen op de markt komen die je mede door internet makkelijk kan aanschaffen zal daar zeker aan mee werken.  Waar ik altijd graag werkte met kant en klaar papier, merk ik dat deze nu bijna onaangeraakt in de kast blijven liggen en ik steeds meer bezig ben met het maken van eigen achtergronden. Zo ook deze kaart .
De klokken op de achtergrond zijn van Tim Holtz Clockwork Stencil,  Deze heb ik gesponst met de Distress Paint - Picket Fence . Dit goed laten drogen en er daarna verschillende kleuren distress inkt op gesponsd. Doordat de paint als een resist werkt blijven de klokken goed zichtbaar. Daarna wat achtergrond stempels van verschillende merken. De stempel van het mannetje is van Doo Lally Pip .
Afgemaakt met een paar tekst stickers van Tim Holtz. De stickers zag ik hier en daar voorbij komen en vond ik wel leuk dus die ook maar in mijn voorraad opgenomen.


Tot later, lieve groet Mirjam.


3 opmerkingen:

 1. Leuk he om met al die beschikbare materialen je eigen achtergronden te maken...je stempel komt heel mooi uit op deze achtergrond...gave kaart Marlies!
  Groetjes, Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Even zo een reactie op je vraag Mirjam...De stempel eerst beïnkt en toen met een billendoekje om een puntig schaartje heen, de inkt van de ogen (en het bekje) zachtjes weggehaald,..daarna stempel afgedrukt en met een zwarte watervaste marker weer bijgewerkt.
  Hopelijk kun je hier iets mee! Groetjes, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super mooi kaartje Mirjam, leuk dat mannetje.
  groetjes Ballie (Bennarda)

  BeantwoordenVerwijderen