Over het wel en wee van mijn creatieve handelingen in De Knooischuur. De Knooischuur zelf is een tot hobbyruimte verbouwde schuur.

dinsdag 14 juli 2015

Gastdesigner bij stampinback

 Goedemorgen allemaal,

Vandaag is het 1 juli de eerste blog dag van het nieuwe Sheet : 154 ABC+, maar ook voor mij de eerste dag om een beschrijving te geven van een kaart. Toen er op de Facebook pagina van Stampinback een oproep stond voor een gast designer heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een mail gestuurd. Tot mijn grote blijdschap mag ik de komende twee maand meedraaien in het team.  Ik zal beginnen met mij voor te stellen. Ik ben Mirjam Vree, 44 jaar, getrouwd en moeder van twee zoons. Ik ben al jaren bezig met het maken van kaarten met allerlei technieken. Achter in onze tuin hebben we een een oude schuur omgebouwd tot hobby ruimte en hier breng ik menig uurtje door. Geleidelijk is het stempelen voor mij de favoriete manier geworden om mijn creatieve ideeën tot uiting te laten komen en daarbij zijn de stempels van stampinback al jaren een geweldig hulpmiddel. Ik hoop jullie de komende twee maanden te kunnen inspireren met de mooie stempels van deze kit.


Voor deze kaart heb ik eerst de skyline gestempeld met memento ink pad tuxedo black op stampinback karton. De afbeelding vervolgens gemaskerd en met distress inkt de lucht oranje gekleurd.Vervolgens de onderkant van de stempel met twee kleuren groene distress inkt en een penseel met water verder ingekleurd. Na het verwijderen van het masker de skyline heel licht met blauwe distress inkt ingekleurd. Om een klein beetje schaduw te geven aan de gebouwen een klein randje van een donkerder inkt dan de lucht gemaakt. Als laatste een paar kleine vogeltjes en een tekst gestempeld.

Groet Mirjam

3 opmerkingen:

 1. Leuk stadsgezicht!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kaart, Mirjam.
  Ben je al een beetje bekomen van de hectische tijd , die je gehad hebt, met leuke en droevige momenten.
  Met de kaarten gaat het super zie ik.
  Nog veel sterkte , groetjes Ballie (Bennarda)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Ballie, de tijd zal maken dat alles een plekje krijgt, De kaarten vormen hierbij een mooie uitlaatklep

   Verwijderen