Over het wel en wee van mijn creatieve handelingen in De Knooischuur. De Knooischuur zelf is een tot hobbyruimte verbouwde schuur.

zondag 2 augustus 2015

Vakantie uitdaging

Stampinback heeft ook voor de maand augustus een uitdaging en wel het thema VAKANTIE. Alle leden van het designteam doen mee met de uitdagingen op het blog. Ik heb geworsteld met dit thema want het leek werkelijk wel of mijn inspiratie op vakantie was gegaan. Ik ben wel drie keer overnieuw begonnen en alles is in de prullenbak beland. Uiteindelijk moet dit het dan maar zijn, ik hoop dat deze kaart de sfeer van vakantie uitstraalt. Ik heb eerst de boot gestempeld met stazon jet black en deze vervolgens gemaskerd. Daarna de skyline uit kit 154 ABC+ gestempeld, om de afdruk een beetje naar de achtergrond te laten verdwijnen heb ik hem eerst op een ander papiertje gestempeld en daarna pas op de kaart. Hierdoor word de afdruk wat vager en lijkt hij verder weg. Omdat ik op watercoulor papier heb gestempeld heb ik alles met derwent inktense potloden ingekleurd. De kaart daarna afgewerkt met het vliegtuigje en een paar vogeltjes en gemat op blauw en een witte kaart.

Tot later, lieve groet Mirjam

6 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kaart, Mirjam. En ik vind 'm zeker heel erg vakantiegevoel uitstralen.
  Trouwens wat heb je een mooie blogtemplate, mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik moest natuurlijk ook hier eens komen piepen!!! Ik vind het echt een super leuke kaart!!! De vogels, de achtergrond en het vliegtuig al die kleine details maken de kaart echt af. Tof gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat heb je weer geweldig mooi gedaan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Top kaartje, leuk!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank je wel voor je mooie bijdrage aan de Stampinback Challenge!!
  Deze kaart geeft mij een echt vakantiegevoel.

  BeantwoordenVerwijderen