Over het wel en wee van mijn creatieve handelingen in De Knooischuur. De Knooischuur zelf is een tot hobbyruimte verbouwde schuur.

donderdag 14 april 2016

The story of a Picture

Inmiddels is de Art Specially bijna een week geleden. Ik heb ongelooflijk genoten, heel veel mensen gezien, hele zere voeten gehad en ontstellend mooie stempels gezien en ook gekocht uiteraard. Het is super leuk om al die nieuwe spullen uit te proberen en deze kaart er is een van.
De ondergrond is een rest papier wat ik nog had liggen. Ik heb een paarse distress met een roze lindy's stamp gang spray nat gemaakt. Vervolgens heb ik een hoek van de kaart in een embossing folder gelegd en flink over  de folder gewreven. Dit geeft een goede afdruk, niet zo duidelijk als wanneer je hem door je machine haalt maar net iets minder diep wat ik in dit geval ook wilde.Op het geembosde gedeelte heb ik een beetje paarse inca gold, en bronze gilding wax gesmeerd.
Hierna een paar van van de prickles gestempeld uit de gelijknamige set van Art Journey. De hummingbird en de bloem zijn ook van Art Journey en  zijn op los papier gestempeld en ingekleurd met de Faber Castell polycromos potloden en los op de kaart geplakt. Als laatste heb ik met een neocolor krijtje een beetje schaduw aangebracht rond de vogel en de bloem. De tekst zit op de set Prickles van Art Journey. De kaart is gemat op een zwarte ondergrond en een witte kaart.

Groetjes Mirjam.

3 opmerkingen: