Over het wel en wee van mijn creatieve handelingen in De Knooischuur. De Knooischuur zelf is een tot hobbyruimte verbouwde schuur.

zondag 2 november 2014

Verloren Inspriratie

Vorige maand  ben ik op vakantie geweest. Vliegen naar Turkije. Ik heb een geweldig leuke vakantie gehad.Veel gezien , voor het eerst gevlogen en een week zonder gezin. Inmiddels zijn we ongeveer een maand verder en sindsdien kan ik hem nergens meer vinden : mijn inspiratie. Hoe vervelend is dat toch. Ik heb een prachtige schuur vol schitterende spullen om mee te werken en er komt helemaal niets fatsoenlijks uit mijn handen. Gisteren een nieuwe poging gedaan. Ik had een verjaardag en wilde een kaart waar ik ook geld in kon verwerken.
Dit is het geworden, de basis is een bruine papieren zak die ik dubbel heb gevouwen. Het papier is van Maja Design een oude serie die ik nog steeds had liggen. En het o zo schattige vogeltje is een scribbly bird van Dina Wakley, uiteraard te koop bij Leuke Stempels. Het is geen kunstwerk geworden maar goed genoeg om mee te nemen naar de verjaardag.
Vandaag ga ik een nieuwe poging wagen om mijn inspiratie terug te vinden.

Tot later, lieve groet Mirjam

5 opmerkingen:

 1. Prachtig geheel. Mooi gemaakt.
  Groetjes Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hihi, ik ken dat , je wil graag maar je kan niks bedenken .
  Maar je kaart /envelop is prachtig geworden.

  Groetjes Giny
  http://gibaswenskaarten.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is niet te zien dat je geen inspiratie had, Mirjam....je creatie is erg leuk geworden!
  Complimenten...
  Fijne zondag, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou Mirjam, niet te zien dat je geen inspiratie had. Mooi geheel geworden hoor! En de ontvang(st)er was er vast en zeker erg blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou Mirjam, dat is eigenlijk altijd wel aan het eind van het jaar. Je bent dan zo druk bezig geweest met de Kerstkaarten, enveloppen schrijven etc etc. Dat iedere inspiratie is verdwenen. Maar hij is weer heel mooi geworden.
  Langzaamaan krabbel ik ook weer op. Maar 4, 5 kaartjes per dag laat nog even op zich wachten. eentje in de 2 dagen is mijn doelstelling nu maar.
  Maar het komt vanzelf. gr leny w

  BeantwoordenVerwijderen