Over het wel en wee van mijn creatieve handelingen in De Knooischuur. De Knooischuur zelf is een tot hobbyruimte verbouwde schuur.

zaterdag 24 januari 2015

Nieuwe Inspiratie

Nieuwe Inspiratie

Eindelijk heb ik hem helemaal terug gevonden, mijn inspiratie. Na stilte op het blog en urenlang staren in mij Knooischuur, heb ik de smaak nu weer te pakken. Weken heb ik weinig tot niets gedaan behalve werken. Nederland heeft in al zijn wijsheid besloten het nieuwe zorgstelsel op 1 januari van start te laten gaan. Dat daarvoor mijn software programma aangepast moest worden leverde enorm veel werk en daarmee stress op. Ik heb gemerkt dat er stress niet goed is voor creatief denken. Vandaag zou ik met drie andere meiden samen komen, idee├źn uitwisselen en lekker kletsen en koffie drinken.  Echter het weer gooide roet in de vorm van sneeuw in het eten. Dit gaf mij de ruimte om vandaag in de Knooischuur te kruipen. Ik had bij Stampinback colorit ( een soort bister ) besteld en een nieuwe stempelset. Aangezien zij altijd zeer snel leveren was dat er ook al en kon ik hier mooi mee oefenen.

Ik vind het eindresultaat goed gelukt. Ik ben blij met de heldere kleuren van de colorit want dat miste ik toch wel een beetje bij de bister.

Verder had ik al voor de feestdagen al de nieuwe stempels van ScrapBerry's besteld bij HipHoi. Ik vond deze toch wel erg grappig zeker omdat er een hele serie van is en ze een aangename prijs hebben om er zo bij te hebben. Ook daar had ik nog niet zo veel mee gedaan en daar heb ik de onderstaande kaart mee gemaakt.

Al met al ben ik best tevreden met het eindresultaat van deze dag,

Tot later, lieve groet Mirjam

1 opmerking:

  1. Mooie kaarten...maar ik vind de eerste kaart een echte topper.....prachtig Mirjam!
    Fijne zondag verder, Alie

    BeantwoordenVerwijderen