Over het wel en wee van mijn creatieve handelingen in De Knooischuur. De Knooischuur zelf is een tot hobbyruimte verbouwde schuur.

zondag 15 maart 2015

Challenge

Op het blog van Stampin Up staat een challenge , hoewel ik daar nog nooit aan mee heb gedaan moet voor alles een eerste keer zijn. En omdat ik gisteren opruiming heb gehouden in de Knooischuur kon ik alles weer super goed vinden. De challenge heet case it en is hier te vinden.
Vanmorgen eerst vier stukken papier versneden voor ik een formaat had waar ik wat mee kon.  Vervolgens heb ik dit er van gemaakt:

Ik heb de Flower Shop stempels gebruikt en lost lagoon als kleur gekozen. Ik weet niet of mijn bijdrage helemaal aan de challenge voldoet maar ik vind het een leuk kaartje geworden. Inmiddels is mijn opgeruimde bureau niet meer zo heel erg opgeruimd dus dat ga ik eerst maar doen.

Tot later, lieve groet Mirjam

6 opmerkingen:

 1. Lost Lagoon...die kleur ken ik niet, maar oh wat is die kleur dus mooi Mirjam.
  Leuk opgebouwde kaart!
  Groetjes, Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De versneden stukken papier kun je vast ergens anders voor gebruiken. Helemaal leuk je kaartje. Gezellig dat je meedoet aan de SUper challenge. We zien je graag terug.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig kaartje Mirjam....ik ben gelijk volger van je geworden en hoop nog vaak langs te komen.
  Groetjes DIny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een heel mooi kaartje geworden! Mooie kleuren en bloemen heb je gebruikt! Bedankt voor het casen van mijn kaartje bij SU-per Challenges!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk kaartje ! Bedankt voor het meedoen met SU-per !

  BeantwoordenVerwijderen