Over het wel en wee van mijn creatieve handelingen in De Knooischuur. De Knooischuur zelf is een tot hobbyruimte verbouwde schuur.

maandag 23 februari 2015

Afleiding

Ik denk dat iedereen dat wel kent in zijn leven van die periodes die niet de leukste zijn. Je zinnen verzetten is dan zeer belangrijk. Voor mij is dat al jaren mijn hobby, waar anderen baat hebben bij een eind gaan lopen vind ik mijn afleiding in De Knooischuur. Het werken met papier, stempels en inkt. Even niet over andere dingen denken dan welk papier, welke kleur en welke stempel. Als je dan ook nog eerst naar een beurs gaat waar je nieuwe dingen ziet en uiteraard ook koopt levert dat toch weer wat inspiratie op.
De bovenstaande kaart heb ik gemaakt met Distress inkt. Ik wilde er eigenlijk een andere stempel bij gebruiken maar toen deze er op stond was ik eigenlijk wel verrast over het resultaat, en vond het ook genoeg. Nog een paar kleine vogeltjes in de verte en een kleine tekst maakten het geheel af.


Dit lieve vogeltje ontstaat uit een behoefte aan kleur , voorjaar en  fluitende vogeltjes. Helaas heb ik het erg koud en blijf ik gewoon nog even wachten op het mooie weer. Het vogeltje en de achtergrond stempels zijn van Dina Wakley en komen bij leuke stempels vandaan. De vogeltjes zijn ontzettend veelzijdig. Ik ga bij gebrek aan zonnewarmte mij bij de kachel opwarmen.

Tot later, lieve groet Mirjam

3 opmerkingen:

 1. Fijn dat je afleiding in je hobby kunt vinden...je kaarten zijn erg mooi geworden...vooral de eerste vind ik zo bijzonder Mirjam!!!
  Alle goeds, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja Mirjam, koud en kil is het gewoon. Maar als ik het niet koud heb deze laatste weken, dan duik ik mijn bed maar weer in. Dan heb ik beslist weer koorts, zoals maandag Toen kwam bij t hoesten ook nog hoofdpijn. Een mens is niet gek te krijgen zei mijn dokter, maar dit moet niet langer duren 6 weken voor deze griep zou normaal zijn, maar ik ga er nu overheen. Maar toch vandaag de eerste kaart weer gemaakt sinds weken Dus, gaat over Jouw kaartje is creatief zeg. Klase gr leny w

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dit vind ik een super kaartje , denk door zijn eenvoud, heel mooi.
  groetjes Ballie (Bennarda)

  BeantwoordenVerwijderen