Over het wel en wee van mijn creatieve handelingen in De Knooischuur. De Knooischuur zelf is een tot hobbyruimte verbouwde schuur.

zaterdag 30 mei 2015

Lost in Thought

Het is geweldig om in de plaatst waar je woont een stempelwinkel te hebben, bij mij is dat LeukeStempels, en dan staat daar een zeer enthousiaste dame en die maakt ook nog eens mooie kaarten met de stempels die ze zelf verkoopt. Hoe fout wil je het hebben als je dan zelf ook van stempelen houd. Regelmatig wip ik er even binnen van of naar mijn werk want dat ligt op de route. Zo ook deze week twee keer zelfs.
Hier zitten ze op, de tekst stempels zijn van crafters companion en zijn er in twee setjes voor een hele leuke prijs. De dame is van IndigoBlu: Lost in Thought . Ik heb haar ingekleurd met de derwent inktense potloden. Voor de achtergrond heb ik de sterretjes eerst met Fresco Finish: Snowflake gesponst en laten drogen. Op ( hoe kan het ook anders ) Pinterest had ik een filmpje gezien waarbij verf als resist werd gebruikt. Ik heb alleen de fresco finish maar dacht dat ik het daarmee maar eens moest proberen. Daarna allerlei kleuren distress inkt en stencils over elkaar aangebracht. Paar druppels water toegevoegd en alles daarna goed laten drogen. Vervolgens nog een paar achtergrond stempels van Kaizercraft en crafters companion gebruikt. De dame uitgeknipt en op de kaart geplakt met het sentiment. Alles gemat op blauwe ondergrond en daarna op een crème kleur kaart.

Tot later, lieve groet Mirjam


3 opmerkingen:

 1. Alweer zo'n mooie kaart Mirjam...leuk om te lezen hoe je de kaart hebt opgebouwd. Wat zal het verleidelijk zijn om zo dicht bij Leuke Stempels te wonen :-)
  Fijn weekend verder, Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pfffff DAME....laat dat er maar af hoor Mirjam ;-) hihi...ik ben gewoon Hella, die ook heel erg van stempelen houdt en de kans had om van haar hobby haar werk te maken :-). Thanks! Prachtige kaart geworden met de Lost in Thought girl van Indigoblu! Mooie techniek voor de achtergrond heb je ook gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat mooi deze dame en tekst zo samen. Jouw achtergrond past er ook mooi bij.
  Groetjes, Anneke

  BeantwoordenVerwijderen