Over het wel en wee van mijn creatieve handelingen in De Knooischuur. De Knooischuur zelf is een tot hobbyruimte verbouwde schuur.

dinsdag 3 november 2015

Uitprobeersels

Sinds ik ze heb kleur ik erg graag met de derwent inktense potloden. Ik houd van de diepe rijke kleur die ze afgeven nadat je ze nat hebt gemaakt. Nu kwam ik op pinterest een voorbeeld tegen van een bloemen tak die haast op een aquarel leek. Ik kan niet tekenen maar dacht met stempels hetzelfde te kunnen bereiken. De bovenstaande kaart heb ik de tak met bloemen met een hele lichte kleur distress inkt eerst afgedrukt. Ank van stampinback kwam op dat geweldige idee. Daarna met de derwent inktense potloden de bloemen gekleurd waardoor de lijnen van de distress weg vallen. Ik vind het resultaat wel mooi maar het is nog niet helemaal wat ik me er van voorstelde.


Deze kaart is op een andere manier gedaan. Pas geleden heb ik neocolor II krijtjes gekocht. Ik heb de stempel van de roos eerst nat gemaakt, toen met de krijtjes de stempel gekleurd, weer beneveld en afgedrukt. De afdruk met een natte kwast verder ingekleurd. het geeft een compleet ander resultaat dan de eerste kaart.  De bloemen en het bijtje zijn van Stampinback.nl
Tot later, lieve groet Mirjam

3 opmerkingen:

 1. Heel erg leuk zijn je probeersels Mirjam!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ze zijn erg mooi geworden je "probeersels"

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Allebei super mooi!!! mooie probeersels , experimenteer maar verder, zo zien we weer mooie nieuwe dingen!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen