Over het wel en wee van mijn creatieve handelingen in De Knooischuur. De Knooischuur zelf is een tot hobbyruimte verbouwde schuur.

maandag 28 april 2014

De uitdaging

Voor de  HipHoi facebook Groep was er een uitdaging uitgeschreven voor het maken van een kaart. Het ging om een sketch die je na moest maken. Normaal doe ik doe daar nooit aan mee omdat ik altijd twijfel aan mijn eigen gemaakte kaarten. Nu dacht ik ik ga het ook eens proberen.


Dit is hem geworden. Ik heb de kaart rustig gehouden met alleen een tekst stempel en een stans van marianne design. Het achtergrond papier is van prima marketing. De tekst stempel is van Stampinback.
 Ik vind het altijd lastig die teksten. Persoonlijk gebruik ik liever Engelse teksten omdat daar vaak prachtige stempels van te vinden zijn met vele mooie uitdrukkingen. Ik woon en werk echter in een dorp en verkoop mijn kaarten regelmatig. Ik merk dat lang niet iedereen de Engelse teksten mooi vind. De tekst stempels die ik in het Nederlands heb blijven vaak beperkt tot woorden of hele korte zinnetjes. En dat vind ik dus jammer omdat je dan niet die mooie uitdrukkingen tot je beschikking hebt. Maar voor deze kaart en deze stans heb ik toch voor die prachtige Engelse tekst gekozen. Ze passen prima bij elkaar volgens mij. En mocht niemand hem mooi vinden kan ik hem altijd nog aan mijzelf sturen.

Tot later, lieve groet Mirjam

3 opmerkingen:

  1. Je kaart is echt een plaatje geworden en wat leuk je stukje erover op jou blog. Bedankt voor het deelnemen aan de HipHoi uitdaging enne de volgende keer weer mee doen hoor ;). Nu nog spannend wie de winnaar gaat worden :). Liefs Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Niks mis met deze kaart hoor! Hij is super mooi! Groetjes Erna

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie rustige kaart, Mirjam. Die zul je echt wel kwijt raken(en dan bedoel ik dat positief!!) of verkopen. Ik kan me nl. niet indenken dat iemand niet blij met zo'n beauty zal zijn!

    BeantwoordenVerwijderen