Over het wel en wee van mijn creatieve handelingen in De Knooischuur. De Knooischuur zelf is een tot hobbyruimte verbouwde schuur.

vrijdag 18 april 2014

Verleiding


Dit gaat over verleiding, niet die verleiding waar een super knappe sexy man bij aan te pas komt maar een verleiding door mooie spullen. Ik weet niet hoe het bij jullie zit  maar ik kan werkelijk verleid worden door een mooi stukje papier of bijvoorbeeld een mooie stempel. In de digitale wereld waar we momenteel in leven is de verleiding alleen maar groter geworden. Via internet zijn er vele webshops die echt enorm mooie spullen verkopen. De verzendkosten echter zijn voor mij soms wel een belemmering om te bestellen. Want wees eerlijk als je een mooi papierblok van 30x30 besteld zit je altijd aan pakketpost. Dat is toch al snel 5 of 6 euro extra. In het dorp waar ik woon was , let wel WAS, ik altijd gebonden aan de webshops. Maar nu komt het , in oktober was ik op een beurs hier in het dorp waar lokaal creatieve mensen stonden met hun spullen. Ik ging er heen zonder verwachting omdat ik er meestal niet iets van mijn interesse kan vinden. Echter mijn moeder was er iemand aan het helpen en zij vroeg of ik even langs kwam. De grootse verleiding voor mij op hobby gebied is daar gebeurt. De eerst stand die ik zag was er een met je raad het al stempels en toebehoren. De aardige dame die er achter stond  kende ik alleen van een telefonisch contact.  Nu blijkt er dus sinds oktober 2013 een heuse winkel in mijn dorp te zitten die echt prachtige spullen verkoopt.
Ook heeft ze een webshop. Leuke Stempels zo heet de webshop. Dit is haar blog waar ze prachtige kaarten en andere dingen laat zien.
Het kost wilskracht om niet iedere dag even er langs te gaan want de winkel ligt op de route van en naar mijn werk. Vandaag ben ik gezwicht en heb er een prachtige sheet met Nederlandse teksten van haar eigen merk vandaan gehaald. Gelukkig staat moederdag ook voor de deur want ik zag nog veel meer leuke dingen. Ga vooral even kijken in de webshop want het loont de moeite.

Tot later, lieve groet Mirjam.


4 opmerkingen:

 1. Dat is heel herkenbaar Mirjam.
  Ben wel heel beniuwd naar je nieuwe stempels en wat je er allemaal mee gaat maken.
  Liefs, Melanie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhhhhhhhhhhhh Mirjam...wat een mooi stukje, ik voel me nu heel schuldig naar jou toe ;-) Maar ik hoop niet dat je werkgever gaat verhuizen..hihi. Voor mij is het ook best moeilijk hoor om niet alles wat binnen komt direct zelf in gebruik te nemen...LOL Nou ik zie uit naar mooie kaarten van jou met m'n tekststempels.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha Hella Ik hoop dat jij ook niet gaat verhuizen. Het is heerlijk om af en toe aan de verleiding toe te geven. Hoe fijn is het dat dat gewoon op weg naar huis kan.

   Verwijderen
 3. Hé Mirjam, via FB kom ik zo maar op je Blog terecht! wat leuk dat je een blog begonnen bent! En wat heerlijk dat je een hele schuur hebt voor je hobby! Ik ga je volgen hoor! Lieve groetjes Erna

  BeantwoordenVerwijderen