Over het wel en wee van mijn creatieve handelingen in De Knooischuur. De Knooischuur zelf is een tot hobbyruimte verbouwde schuur.

woensdag 30 april 2014

De Uitdaging, het vervolg

In mijn vorige blog schreef ik over de uitdaging waar ik aan mee heb gedaan. Ik had voor het eerst een kaart ingestuurd voor zo iets. Dinsdag ochtend werd ik voor mijn werk al vroeg uit mijn bed gebeld, een collega had de deur van het huis dicht getrokken met de auto sleutel nog binnen. Zij had een auto nodig voor het werk. Dus snel in de kleren, kam door het haar, en haar naar kantoor gebracht zodat ze met de auto van Attent Kraamzorg haar werk kon doen. Je snapt natuurlijk dat ik niet echt gelukkig was want haasten zonder eerst een kop koffie is niet echt mijn ding. Toen ik thuis was eerst even koffie gezet en Facebook bekeken om te kijken of de winnaar al bekend was. Want eerlijk is eerlijk een beetje nieuwsgierig was ik wel. Tot mijn grote verbazing stond er dat mijn kaart had gewonnen en dat de prijs al op de bus was gegaan. Hoe gaaf is dat, en mijn dag was op slag goed.

Dit stond er op de site. Antoinette van HipHoi super bedankt voor de mooie prijs, en ook dat je mijn dag met een lach liet beginnen.
Vandaag in het voorbij gaan sprak ik iemand die het even niet zo lekker had gehad. Mijn blijdschap over mijn prijs indachtig ben ik mijn Knooischuur ingekropen en heb voor haar een kaart gemaakt, zomaar als klein steuntje. Ik had van Diana nog stansen liggen van een harmonica kaart en daar heb ik deze kaart van gemaakt. De stempels zijn van Stampingback.

Morgen komt hij op de plaats van bestemming en brengt hopelijk ook daar een klein lachje.Tot later, lieve groet Mirjam3 opmerkingen:

 1. Super graag gedaan Mirjam enne jij natuurlijk bedankt voor je mooie inzending. Ben blij dat je zo enthousiast bent over je prijs. Ben alweer benieuwd naar jou volgende deelnamen natuurlijk hihi.
  Geniet van je prijs.

  Wat een mooie kaart heb je trouwens gemaakt, binnenkort kun je met je eigen stans (moederdag) ook van deze mooie kaarten maken ;).

  Liefs Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Antoinette, deze was mooi om even te oefenen.

   Verwijderen
 2. Gefeliciteerd Mirjam. Altijd leuk om iets te winnen met een mooie zelfgemaakte kaart. En de kaart die hier op de foto staat is ook een super mooie creatie.
  Liefs, Melanie

  BeantwoordenVerwijderen