Over het wel en wee van mijn creatieve handelingen in De Knooischuur. De Knooischuur zelf is een tot hobbyruimte verbouwde schuur.

zondag 4 mei 2014

Een oudje van stal gehaald.

Ken je dat, je ziet een mal en bent er helemaal weg van. Ik had dat met een mal van Sizzix, de Flip-It kaart. Je hebt dan een kaart waar een vorm in zit die omdraait als je de kaart uit klapt. Ik denk dat ik hem al wel twee jaar heb en er van alles mee uitgeprobeerd hebt. Ik kon echter nooit een resultaat  krijgen dat ik echt mooi vond. Vanmorgen was ik op YouTube aan het kijken naar filmpjes van een accordeon kaart. Tegenwoordig kan je die van verschillende merken kopen. Toen moest ik dus denken aan mijn mal. Ik heb snel koffie gezet en ben mijn Knooischuur in gegaan. Vervolgens moest ik wel de halve kast leeg ruimen om hem terug te vinden want die kast is gaandeweg toch wel iets voller geworden. Maar daar lag hij, nog bijna helemaal ongebruikt. Na eerst een paar dingen te hebben uitgeprobeerd kwam er toch voor het eerst iets uit dat me wel aan wel aansprak.


Dit is het resultaat.  Ik heb hem beplakt met Maja Design papier. Prachtig papier dat allemaal bij elkaar past. De stempel van het meisje is van Santoro, ingekleurd met enkel bruine tinten met de Faber Castell potloden. De rode roosjes maken het geheel af. Ik denk dat ik de mal niet weer achter in de kast stop, maar er nog wat verder mee ga oefenen.

Tot later, lieve groet Mirjam1 opmerking: